KO JE ZAPRAVO BUDUĆI MUŽ DRAGANE MITAR? Zanosna CRNKA čeka DETE sa BIZNISMENOM iz Batočine, PUN KAO BROD
Foto: Printskrin: Instagram/dragana_mitar

ČESTITAMO!

KO JE ZAPRAVO BUDUĆI MUŽ DRAGANE MITAR? Zanosna CRNKA čeka DETE sa BIZNISMENOM iz Batočine, PUN KAO BROD

Planiraju i svadbu ove godine

Objavljeno:

Dragana Mitar nedavno je saopštila da je u drugom stanju, a sada je otkrila da se udaje na jesen.

- Već dugo o svom privatnom, ljubavnom životu ne govorim javno, nemam potrebu jer sam ispunjena i srećna. Ne bih ništa specijalno da detaljišem, ali što bih krila lepe vesti. Istina je da se udajem, planiramo svadbu na jesen, krajem godine. Kraj sebe imam pravog muškarca, voljena sam i srećna i raduje me sad sve to oko organizacije i tih milion obaveza oko svadbe… Želim da mi taj dan bude najlepši, da se svi gosti opuste i lepo provedu. Biće tu i nekoliko meni dragih i bliskih zadrugara, sigurno - poručila je Dragana za "Pink.rs".

Dragana Mitar nedavno je saopštila da je u drugom stanju
Dragana Mitar nedavno je saopštila da je u drugom stanjufoto: Printskrin: Instagram/dragana_mitar

Dragana je neko vreme krila identitet dečka, a domaći mediji su otkrili o kome je zapravo reč.

- U pitanju je Darko Milošević, imućni biznismen iz Batočine koji godinama živi i radi u Beogradu. Imao je neuspešan brak pre Dragane, a izgleda da je sada našao pravu ljubav. Poštovan je u svojim krugovima i verujem da je to privuklo Draganu koja je odmah pala na njegov šarm, ali i mnoge druge kvalitete - izjavio je izvor za "Blic".

Podsetimo, Dragana Mitar je nekadašnja članica "Modelsica", a javnosti je postala poznatija i kao učesnica rijalitija "Zadruga" gde je imala turbulentnu vezu sa Edom Fetićem, ali i kratku aferu sa Vladimirom Tomovićem.

Podsetimo, Dragana ima brak iza sebe, a priznala je jednom za medije da je u super odnosima sa njim zbog sina.

1 / 4 Foto: Printscreen RED tv

- Ja sam se razvela i smatram da je to bolje! Kada je ljubav prestala ja sam otišla. Posle se desila još jedna ljubav, koja takođe nije opstala. Sada imam novog momka, koji je mlađi od mene. Sada sam dosta sazrela, pa ću evo ekskluzivno i reći da smo ja i moj bivši suprug sporazumno rešili sve naše nesuglasice. Naša priča je išla od ljubavi do mržnje, ali se na kraju lepo završila - rekla je ona svojevremeno.

Bonus video:

04:42

ZBOG RATA SAM IMALA 5 TELOHRANITELJA I SVE SAM PLAĆALA SAMA! Šok ispovest poslednje predstavnice Jugoslavije na Evroviziji

(Espreso/Alo/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.